Entrenament personal de voleibol o per a grups reduïts

Aquest estiu vols ser l’amo de l’esport de moda a la platja? Tens ganes de fer esport d’una manera divertida i saludable?

Si és així, des del Club Volei Masnou oferim entrenaments personals o a grups reduïts, enfocats al voleibol platja i també tenim per voleibol pista!

Sessions personalitzades i aptes per a tothom

És apte per totes les edats, sexes i nivells. Les sessions seran personalitzades i amb l’objectiu d’aprendre, millorar i passar-ho molt bé. Per aquest motiu abans de començar les sessions d’entrenament el participant o participants hauran de respondre una enquesta molt ràpida, perquè l’entrenador/a pugui tenir més coneixement de les necessitats i crear sessions adaptades a cada perfil.

Les sessions poden ser individuals o en grups reduïts que parteixen de dues persones i com a màxim quatre. La durada és d’una hora i disposem de paquets de sessions per entrenaments personals i entrenaments de grups reduïts.

Vòlei platja i vòlei pista

Les sessions de volei platja es duran a terme a la platja d’Ocata, just davant l’estació i les sessions per voleibol pista depèn de l’hora es fan a l’Institut Mediterrània o al poliesportiu del Masnou.

Vosaltres escolliu la modalitat i el tipus d’entrenament que voleu, pot ser un entrenament personal individual (PT) de vòlei platja o un entrenament de grup reduït de volei pista, etc. El que us vingui millor. Després un cop contacteu amb el club es buscarà la disponibilitat entre els clients i l’entrenador per dur a terme les sessions.

Paquets de sessions i preus

A continuació, podeu trobar les taules amb els diferents paquets de sessions i preus:

PREUS ENTRENAMENT PERSONAL VOLEIBOL

1 HORA

SESSIONS

PREU

1 SESSIÓ

40 €/PAX

5 SESSIONS

175 €/PAX

10 SESSIONS

300 €/PAX

15 SESSIONS

380 €/PAX

20 SESSIONS

400 €/PAX

PREUS GRUP REDUIT PT VOLEIBOL (MÍNIM 2 PAX/MÀXIM 4 PAX)

1 HORA

SESSIONS

PREU

1 SESSIÓ

20 €/PAX

5 SESSIONS

90 €/PAX

10 SESSIONS

150 €/PAX

15 SESSIONS

195 €/PAX

20 SESSIONS

200 €/PAX